Digitalna štampa

Digitalna štampa: Brza i kvalitetna realizacija vaših ideja

Digitalna štampa predstavlja savršeno rešenje za brzu i kvalitetnu realizaciju vaših ideja. Ova tehnologija omogućava izradu vizit karti, brošura, flajera i drugih malih tiraža po veoma pristupačnim cenama. Sa XEROX digitalnim štampačem najnovije generacije, digitalna štampa pruža otisak vrhunskog kvaliteta na papirima težine do 300g i formatima do 330 x 488 mm. Bilo da je u pitanju jednostrana ili obostrana štampa, color ili crno-bela, digitalna štampa nudi efikasnost i visokokvalitetne rezultate.

Napredak u digitalnoj štampi: UV tehnologija na MIMAKI štampaču

UV digitalna štampa predstavlja revolucionarni korak u svetu digitalne štampe, nudeći visoku postojanost boja i mogućnost štampe na različitim promotivnim materijalima. Sa MIMAKI štampačem poslednje generacije, UV digitalna štampa prelazi tradicionalna ograničenja, omogućavajući štampu u dimenzijama 300 x 420 mm i na artiklima visine do 150 mm. Ova tehnologija pruža izvanredne mogućnosti, kako u štampi jedne boje, tako i u full color štampi na belim i obojenim artiklima, koristeći belu boju kao podlogu.

Optimizujte vaše poslovne potrebe sa digitalnom štampom

Digitalna štampa nudi brz i ekonomičan način za ispunjavanje vaših poslovnih potreba, nudeći fleksibilnost i vrhunsku kvalitetu štampe. Bilo da su u pitanju male serije ili specifični zahtevi, digitalna štampa je idealno rešenje koje štedi vreme i novac, a pritom garantuje izuzetne rezultate. Izaberite digitalnu štampu za efikasnu i visokokvalitetnu realizaciju vaših projekata.

digitalna štampa

Odaberite proizvode

Izaberite željene proizvode i odgovarajuće opcije štampe

01
Platite proizvode

Nakon dobijanja predračuna na Vašu email adresu, izvršite uplatu

02
Besplatna dostava

Poručene i izrađene proizvode šaljemo u najkraćem mogućem roku

03
Isporuka proizvoda

Kurir će Vašu porudžbinu dostaviti na Vašu adresu

04